cobertura #SuportStJordi,  la llibreria

La Llibreria Sant Jordi a les Jornades Internacionals IDensitat!

La història de la Llibreria Sant Jordi es presentarà demà dijous 30 cap a les 20h les Jornades TRANSlocacions. Experiències temporals, pràctiques artístiques i contextos locals. Jornades Internacionals   de la mà de Petit Comité de Resistencia Audiovisual, amb la seva comunicació: «Archivando redes de resistencia afectiva».

 Petit Comité de Resistencia Audiovisual van estar uns dies recollint veus de ciutadans de Barcelona, clients i amics de la llibreria, que parlaren del que suposa per a ells la llibreria, de processos de canvi de model de ciutat, de desitjos, d’afectes… Teresa Marín i Enrique Salom parlaran del seu projecte d’arxiu documental que molt aviat us podrem començar a presentar, i mostraran en primícia algunes imatges del canal de càpsules audiovisuals Llibreria Sant Jordi!

…nerviosos!! Us hi esperem!  …i seguim recollint signatures i comentaris de suport!

P1100887