entrevistas,  la llibreria

«S’estan trinxant tot lo bo que tenia Barcelona». Marco Antonio Remacha

«Sembla que tot s’està desfent com un sobret de sucre dins l’aigua. Per la mala gestió dels polítics, per aquesta mania que sembla que tinguin contra la cultura.»

«S’estan trinxant tot lo bo que tenia Barcelona, que era una capital com a centre històric, com a punt de trobada de cultures, de races…  I les botigues emblemàtiques de Barcelona, amb aquesta nova llei d’arrendaments les està ficant en el precipici total, perquè és impossible que es puguin sostenir. I si no hi ha una acció política per posar-les a resguard està clar que tot això va a desaparèixer, i serà una ciutat fantàstica per a turistes que vindran a veure plàstic i pedres, com a molt. Si no guardem aquests petits punts  disseminats per la ciutat com a punt de trobada, de cultura, aquests punts de referència, quedarà un enorme decorat de cartró pedra sense cap mena de contingut, sense cap mena d’il·lusió. Aquí no sembla que hi hagi voluntat d’arreglar res, i estem ficats en el tobogan i no sé on arribarem.»

moltíssimes gràcies a Marco Antonio Remacha, per la seva companyia i el seu suport, i a Petit Comité de Resistencia Audiovisual (Teresa Marín i Enrique Salom) pel seu indispensable document audiovisual.